Lagere school Centrum

Truus Hendriks

Truus Hendriks

Directrice - Lagere school

Ik ben graag thuis bij mijn gezin. In mijn vrije tijd vind ik het heel gezellig om met vriendinnen af te spreken, om te bakken, om te lezen of een spelletje rummikub te spelen. Tijdens de vakantie reis ik het liefst naar de zon.

Midden in het centrum van Lommel leren en spelen kinderen

Je ziet het niet onmiddellijk maar achter het voormalige kloostergebouw gaat een frisse, vrolijke speelplaats schuil. De kinderen kunnen genieten van onze zandbak, sportvelden en tuimelbaren. Ze kunnen ook dansen in de muziekhoek of relaxen met bijv. een boek in het rustige hoekje.

Ons team bestaat uit leerkrachten met een groot hart voor de kinderen. Op een zorgzame manier bereiden ze uw kind voor op de toekomst! Ze streven bij elk kind naar “Zin in leren en Zin in leven.“ We hebben ook een leerlingenraad die helpt meedenken om de school meer kleur te geven.
Omdat niet alles in een welkomswoord is te vatten, nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen! U bent altijd welkom.

De klassen van 2021 – 2022

Onze leerkrachten

Ulrike Vandenberk

Ulrike Vandenberk

Juf klas 1B

In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, wandelen met mijn hond en eens lekker uit eten.

Tiene Vanendert

Tiene Vanendert

Juf klas 6A

Vroeger was ik bij de KSA en nu ga ik tijdens de zomer nog graag mee koken op kamp. Het liefst van al eten ze dan pudding met koekjes. Verder hou ik van zwemmen en uitstapjes maken.

Suzy Wouters

Suzy Wouters

Leerkracht bewegingsopvoeding

Ik beweeg heel graag en ik zorg ervoor dat alle kinderen TOPFIT zijn. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie en doe ik veel sport.

Nathalie Verbakel

Nathalie Verbakel

Zorgondersteuner

Ik ben een echt gezelschapsmens en geniet bij gevolg enorm van “quality” time met familie en vrienden. Werken en vertoeven in onze tuin is naast lezen mijn manier van ontspannen.

Lutgart Geboers

Lutgart Geboers

Juf klas 2A

Naast mijn passie voor lesgeven ben ik graag thuis met mijn gezin en kan ik genieten van stilte, de natuur, mijn tuin, kunsten en antiek, humor, fietsen, wandelen, een gezellig etentje en creatief bezig zijn.

Luc Claassen

Luc Claassen

Meester klas 4A

In mijn vrije tijd ben ik tenor bij popkoor Just Music. Daarnaast ben ik ook een fervente supporter van onze baskettende zoon en dansende dochter.

Linda Hoekx

Linda Hoekx

Juf klas 1A

In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig te wandelen of te fietsen. Op koude dagen bak of kook ik graag.

Leen Broeders

Leen Broeders

Juf klas 3A

Als ik niet voor de klas sta dan kan ik genieten van kleine dingen in het leven. Zoals gezellig iets gaan drinken met vriendinnen, bij familie op bezoek gaan of iets leuks gaan doen met mijn vriend.

Dorien Vandenberk

Dorien Vandenberk

Juf klas 5B

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten en in een leuk boek te lezen. Tijdens de vakanties kan ik ook erg genieten van een reisje samen met mijn vriend.

Conny Moelans

Conny Moelans

Juf klas 3B

Ik ben leerkracht op maandag, dinsdag en woensdag (om de 14 dagen). In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling, lees ik een ontspannend boek of haak ik knuffels en allerlei andere dingen. Gezellig iets gaan eten of drinken, daar ben ik altijd voor te vinden.

Cindy de Locht

Cindy de Locht

Juf klas 3B

Ik ben een natuur- en dierenliefhebber. In mijn vrije tijd kan je me altijd vinden bij mijn paarden. Pinterest is mijn favoriete site want hier vind ik heel veel ideeën voor in de klas.

Chris Sleurs

Chris Sleurs

Zorgcoördinator

Als zorgcoördinator heb ik het geluk er te zijn voor zowel leerlingen, leerkrachten als ouders. Voor een gezellige babbel of een wandeling (o.a. in “la douce France” of “La bella Italia”) ben ik steeds te vinden.

Chris Corens

Chris Corens

Meester klas 6B

Sport, techniek en wetenschap boeien me enorm. In mijn vrije tijd ben ik dan ook steeds druk in de weer. Ik kijk alvast uit naar het nieuwe schooljaar.

Caroline Hesemans

Caroline Hesemans

Juf klas 5A

Reizen doe ik enorm graag. Verder krijg ik mijn vrije tijd altijd om met wandelen, shoppen, lekker eten,... Vervelen doe ik me nooit!

Caroline Geerts

Caroline Geerts

Ambulante leerkracht + Zorg

Ik geef les op dinsdag, woensdag en donderdag. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te zwemmen, te lezen en af en toe eens te gaan wandelen in de Ardennen.

Camilla vinken

Camilla vinken

Juf klas 4B

Ik houd van gezelligheid. In mijn vrije tijd houd ik er van om samen met mijn gezin te zijn: bijbabbelen, een gezelschapspel spelen, knuffelen met mijn hondje, … Ik lees graag !

Annita Timmermans

Annita Timmermans

Juf klas 1A

Mijn vrije tijd vul ik graag in met wandelen, fietsen, winkelen en gezellig samen zijn met mijn gezin.

Ann Mertens

Ann Mertens

Juf klas 2B

Naast voltijds leerkracht ben ik ook liefhebber van boeken en beweging. Graag zoek ik de stilte op in de natuur. Met mijn gezin gezellig tafelen maakt me vrolijk.

Foto gallerij

Het laatste nieuws van de lagere school

Hoe schrijft u uw kind in bij onze school?

Documenten en informatie voor het inschrijven op onze kleuter-/lagere school