3B – Juf Conny & Elke

3B
3B – Juf Conny & Elke

De klas stelt zich voor…

In het derde leerjaar leren we dit jaar weer heel veel nieuwe dingen.

Bij rekenen gaan we leren cijferen, tellen tot 1000, kloklezen tot op 1 minuut, breuken nemen van een getal, de omtrek van een vierkant en een rechthoek leren berekenen en nog veel meer.
Bij taal en spelling gaan we leren over het zelfstandig naamwoord, het bijvoeglijk naamwoord, de werkwoorden, de lidwoorden, over het communicatieschema, verdubbelen en verenkelen van woorden en we breiden de ei/ij woorden verder uit en ook de au/ou woorden.

Bij W.O. gaan we vele uitstapjes doen in Lommel. We leren ook wat het klasboek, klasdagboek en talent in de kijker is en wat je allemaal kan doen met de talentenarchipel.

Elke Brusselaers

Elke Brusselaers

Juf klas 3B

Vaak ben ik creatief bezig of lees ik een spannend boek. Anders kan je me altijd vinden voor een ritje op de motor of om een balletje te slaan op de tennisclub! Voor de
rest breng ik graag tijd door met mijn familie.

Conny Moelans

Conny Moelans

Juf klas 3B

Ik ben leerkracht op maandag, dinsdag en woensdag (om de 14 dagen). In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling, lees ik een ontspannend boek of haak ik knuffels en allerlei andere dingen. Gezellig iets gaan eten of drinken, daar ben ik altijd voor te vinden.

Het laatste nieuws van de lagere school