3B
3B – Juf Conny & Laura

De klas stelt zich voor…

In het derde leerjaar leren we dit jaar weer heel veel nieuwe dingen.

Bij rekenen gaan we leren cijferen, tellen tot 1000, kloklezen tot op 1 minuut, breuken nemen van een getal, de omtrek van een vierkant en een rechthoek leren berekenen en nog veel meer.
Bij taal en spelling gaan we leren over het zelfstandig naamwoord, het bijvoeglijk naamwoord, de werkwoorden, de lidwoorden, over het communicatieschema, verdubbelen en verenkelen van woorden en we breiden de ei/ij woorden verder uit en ook de au/ou woorden.

Bij W.O. gaan we vele uitstapjes doen in Lommel. We leren ook wat het klasboek, klasdagboek en talent in de kijker is en wat je allemaal kan doen met de talentenarchipel.

Laura Schildermans

Laura Schildermans

Juf klas 3B

Ik houd erg van reizen, ijsjes eten en samen zijn met familie en vrienden. In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig te sporten.

Conny Moelans

Conny Moelans

Juf klas 3B

Ik ben leerkracht op maandag, dinsdag en woensdag (om de 14 dagen). In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling, lees ik een ontspannend boek of haak ik knuffels en allerlei andere dingen. Gezellig iets gaan eten of drinken, daar ben ik altijd voor te vinden.

Het laatste nieuws van de lagere school