Schoolfeest ‘Te land, ter zee en in de lucht’

Zaterdag 25 mei was het tijd voor ons schoolfeest met als thema ’te land, ter zee en in de lucht’. Zowel de kinderen van de lagere school als van de kleuterschool zetten hun beste dansbeentjes voor om alle toeschouwers een geweldig optreden te geven. Er passeerden piraten, matrozen, leeuwen, zeemeerminnen, vissertjes,… op het mooie podium. De hele show werd gepresenteerd door enkele leerlingen van het vijfde leerjaar. Wat hebben zij dat goed gedaan! Als afsluiter was er nog een flashmob waarbij kleuters, leerlingen van de lagere school, juffen en meesters samen dansten. Na de optredens kon iedereen nog genieten van een lekker drankje, friet of pizza op het gezellige terras.

Kortom, het was een geslaagde editie waarvan iedereen heeft genoten!

 

(Met dank aan Internetgazet Lommel voor de foto’s.)