Kleuterschool Centrum

Dominique Jansen

Dominique Jansen

Directeur - Kleuterschool

In mijn vrije tijd speel ik recreatief tennis en een beetje gitaar. Mijn fiets is mijn vaste werkmakker.
Ik kan genieten van de spontane reacties en grappige uitspraken van kleuters.

Welkom op onze kleuterschool

Het voornaamste doel dat mijn teamleden en ik voor ogen hebben, is dat alle kleuters zich zo snel mogelijk thuis voelen op onze school en zich vanuit een persoonlijk welbevinden ontwikkelen tot leergierige kinderen met respect voor elkaar en de volwassenen die hen begeleiden. ‘Hartelijk’ en ‘zorgzaam’ zijn de sleutelwoorden op onze vlag die de lading moet dekken.

De klassen van 2019 – 2020

Onze leerkrachten

Ann Geukens

Ann Geukens

Juf klas C4

De meesten onder jullie kennen mij als "juf van de kleintjes". Na zoveel jaren (met veel plezier) was ik toe aan een nieuwe uitdaging en daarom mijn overstap naar de 4-5- jarige kleuters.
Ik vind het nog steeds belangrijk dat de kleuters zich goed voelen in de klas en graag komen. Samen met de kinderen kijk ik uit naar een boeiend en leuk schooljaar. Een bioscoop -en theaterbezoek afgewisseld met een hapje en een tapje op een zonnig terras staan op mijn favorietenlijstje.

Lotte Brans

Lotte Brans

Juf klas C1

De grappige, enthousiaste en eerlijke uitspraken van de kleuters maken elke dag de moeite waard.
 Ook kan ik genieten van lekker eten en het maken van uitstapjes.

Kim Hermans

Kim Hermans

Juf klas C3

In mijn vrije tijd hou ik wel van een experimentje in de keuken. Naast koken ga ik graag even zitten voor een spannend boek. Samen met mijn gezin verken ik ook graag een mooie stad en daar mag een museum bezoekje zeker niet ontbreken. Dat brengt me bij mijn laatste passie, tekenen en schilderen. Met mijn boekje in een hoekje, met een pen en papier beleef ik het grootste plezier!

Chantal Hoekx

Chantal Hoekx

Leerkracht LO

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Allemaal doen we graag aan sport daarom geef ik sinds 2007 bewegingsopvoeding. Ik geniet ervan als de kinderen tot het uiterste gaan en bezweet en voldaan weer naar hun klas gaan.

Zet je sportschoenen maar klaar want we gaan er weer invliegen (het zwiertouw is mijn favoriet). Lopen, springen, klimmen, en nog zoveel meer. Onze sportkriebels worden uitgedaagd!

Liliane Verdonk

Liliane Verdonk

Juf klas C1 & C2

Ik heb dit schooljaar een halftijdse opdracht.
Ik vul een aantal uren aan in C1 en C2; de jongste kleuters.
 Verder ondersteun ik in verschillende klasjes. 
Ik probeer de kleuters zoveel mogelijk vertrouwen te geven, te stimuleren in hun ontwikkeling en zichzelf te leren ontdekken.
 Ik ben "make" van 3 kleinkinderen en deze houden me zeker in beweging. Het zorgende en koesterende effect is dus bij beide aanwezig. Heerlijk he.
 Verder geniet ik van een fietstocht, muziek luisteren en een terrasje doen.

Dorien Mertens

Dorien Mertens

Juf klas C5

In de klas kan ik genieten van de praatjes, uitspraken en grapjes van de kleuters. Het is fijn om elk kind gelukkig en vrolijk te zien, zodat ze met veel plezier kunnen leren en spelen. Lezen en koken doe ik graag. 

Nadine Weckx

Nadine Weckx

Juf klas C4

Mijn hobby’s zijn koken en lekker eten. Ik ben getrouwd met Stefan en heb 3 volwassen kinderen, waarvan alleen de jongste nog thuis woont.

Heidi Feyen

Heidi Feyen

Logopediste LKB

Ik probeer om de taal (woordenschat en zinsbouw) van de kinderen uit te breiden zodat ze op school nog beter kunnen volgen.

Thuis zorg ik graag voor mijn man en kinderen en probeer om hun sportwedstrijden (volleybal) zoveel mogelijk te volgen.

Nathalie Jacobs

Nathalie Jacobs

Juf C3

Ik ben Nathalie Jacobs, ben getrouwd en heb 2 kindjes, Mathieu en Louise. In 2006 ben ik afgestudeerd als kleuterleidster. Tijdens mijn loopbaan, heb ik ook enkele jaren gewerkt in een kinderdagverblijf. Voor mij is het belangrijk dat de kleuters zich thuis voelen in de klas. Dat er een veilige en gezellige klassfeer is. De nieuwsgierigheid en eerlijkheid van de kinderen maakt werken in de kleuterklas heel afwisselend en boeiend.

Marleen Hamblok

Marleen Hamblok

Juf klas C2

Ik wil dat de kleuters ervaren dat ze welkom zijn. Dat ze zich goed voelen, dat ik bekommerd ben om hen en dat ze zeker zichzelf mogen zijn in een rustige veilige en aangename gezellige klassfeer. Naast mijn opdracht als juf van de instappertjes ben ik ook nog overkoepelende mentor binnen LKB en mag ik stagiairs begeleiden en jonge leerkrachten helpen opvangen. Ik geniet van mijn gezin, familie en mijn kleutertjes!

Foto gallerij

Het laatste nieuws van de kleuterschool

Hoe schrijft u uw kind in bij onze school?

Documenten en informatie voor het inschrijven op onze kleuter-/lagere school