C3 – Juf Ann & Nathalie

C3
C3 – Juf Ann & Nathalie

De klas stelt zich voor…

Als je bij ons in de klas een vliegje zou zijn, dan zou je veel ontdekkers, danseressen, kunstschilders, verhalen vertellers, uitvinders, acteurs, zangers, professors en nog zoveel meer… te zien krijgen. Alle kinderen krijgen de kans om hun talenten te laten zien.

Ann Geukens

Ann Geukens

Juf klas C3

Ik draai al eventjes mee in de kleuterschool. Ik ben begonnen op 1 februari 1989 als juf bij de jongste kleuters. Na 30 jaar ben ik overgestapt naar de 4-5-jarige kleuters en nu zitten de 3-4- jarige kleuters in mijn klas. Een nieuwe uitdaging! Het belangrijkste vind ik nog altijd dat de kleuters zich goed voelen in de klas en graag komen. Samen met Loulou( onze klaspop)kijk ik samen met de kindjes uit naar alle leuke activiteiten die ons zeker nog te wachten staan dit schooljaar! In mijn vrije tijd staan een theater- en bioscoopbezoek afgewisseld met een hapje en tapje hoog op mijn favorietenlijst.

Nathalie Jacobs

Nathalie Jacobs

Juf C3

Ik ben Nathalie Jacobs, ben getrouwd en heb 2 kindjes, Mathieu en Louise. In 2006 ben ik afgestudeerd als kleuterleidster. Tijdens mijn loopbaan, heb ik ook enkele jaren gewerkt in een kinderdagverblijf. Voor mij is het belangrijk dat de kleuters zich thuis voelen in de klas. Dat er een veilige en gezellige klassfeer is. De nieuwsgierigheid en eerlijkheid van de kinderen maakt werken in de kleuterklas heel afwisselend en boeiend.

Het laatste nieuws van de kleuterschool