Roze klas – Juf Ann & Nathalie

Roze klas
Roze klas – Juf Ann & Nathalie

De klas stelt zich voor…

Als je bij ons in de klas een vliegje zou zijn, dan zou je veel ontdekkers, danseressen, kunstschilders, verhalen vertellers, uitvinders, acteurs, zangers, professors en nog zoveel meer… te zien krijgen. Alle kinderen krijgen de kans om hun talenten te laten zien.

Ann Geukens

Ann Geukens

Juf roze klas

De meesten onder jullie kennen mij als "juf van de kleintjes". Na zoveel jaren (met veel plezier) was ik toe aan een nieuwe uitdaging en daarom mijn overstap naar de 4-5- jarige kleuters.
Ik vind het nog steeds belangrijk dat de kleuters zich goed voelen in de klas en graag komen. Samen met de kinderen kijk ik uit naar een boeiend en leuk schooljaar. Een bioscoop -en theaterbezoek afgewisseld met een hapje en een tapje op een zonnig terras staan op mijn favorietenlijstje.

Nathalie Jacobs

Nathalie Jacobs

Juf Roze klas

Ik ben Nathalie Jacobs, ben getrouwd en heb 2 kindjes, Mathieu en Louise. In 2006 ben ik afgestudeerd als kleuterleidster. Tijdens mijn loopbaan, heb ik ook enkele jaren gewerkt in een kinderdagverblijf. Voor mij is het belangrijk dat de kleuters zich thuis voelen in de klas. Dat er een veilige en gezellige klassfeer is. De nieuwsgierigheid en eerlijkheid van de kinderen maakt werken in de kleuterklas heel afwisselend en boeiend.

Het laatste nieuws van de kleuterschool