Kleuterschool Centrum

Dominique Jansen

Dominique Jansen

Directeur - Kleuterschool

In mijn vrije tijd speel ik recreatief tennis en een beetje gitaar. Mijn fiets is mijn vaste werkmakker.
Ik kan genieten van de spontane reacties en grappige uitspraken van kleuters.

Welkom op onze kleuterschool

Het voornaamste doel dat mijn teamleden en ik voor ogen hebben, is dat alle kleuters zich zo snel mogelijk thuis voelen op onze school en zich vanuit een persoonlijk welbevinden ontwikkelen tot leergierige kinderen met respect voor elkaar en de volwassenen die hen begeleiden. ‘Hartelijk’ en ‘zorgzaam’ zijn de sleutelwoorden op onze vlag die de lading moet dekken.

De klassen van 2017 – 2018

Onze leerkrachten

Nadine Weckx

Nadine Weckx

Juf klas C4

Mijn hobby’s zijn koken en lekker eten. Ik ben getrouwd met Stefan en heb 3 volwassen kinderen, waarvan alleen de jongste nog thuis woont.

Dorien Mertens

Dorien Mertens

Juf klas C5

In de klas kan ik genieten van de praatjes, uitspraken en grapjes van de kleuters. Het is fijn om elk kind gelukkig en vrolijk te zien, zodat ze met veel plezier kunnen leren en spelen. Lezen en koken doe ik graag. 

Heidi Feyen

Heidi Feyen

Logopediste LKB

Ik probeer om de taal (woordenschat en zinsbouw) van de kinderen uit te breiden zodat ze op school nog beter kunnen volgen.

Thuis zorg ik graag voor mijn man en kinderen en probeer om hun sportwedstrijden (volleybal) zoveel mogelijk te volgen.

Ann Geukens

Ann Geukens

Juf klas C1

Ik hou van wandelen, bioscoopbezoek, theatervoorstellingen en zeker niet te vergeten: een terrasje doen op een zonnige dag. Vind het leuk bij de jongste kleuters omdat je zoveel kan knuffelen met hen.

Claire Van Hout

Claire Van Hout

Juf klas C3

Ik ben ambulante leerkracht in klas C3. Omdat één van mijn interesses de natuur is, mag ik daarnaast op onze school werken rond Milieu Op School.

Chantal Hoekx

Chantal Hoekx

Leerkracht LO

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Allemaal doen we graag aan sport daarom geef ik sinds 2007 bewegingsopvoeding. Ik geniet ervan als de kinderen tot het uiterste gaan en bezweet en voldaan weer naar hun klas gaan.

Zet je sportschoenen maar klaar want we gaan er weer invliegen (het zwiertouw is mijn favoriet). Lopen, springen, klimmen, en nog zoveel meer. Onze sportkriebels worden uitgedaagd!

Liesbeth Michiels

Liesbeth Michiels

Zorgleerkracht kleuterschool

Sinds september 1989 actief als kleuterleidster, vooral bij de oudste kleuters, na een carrière van 28 jaar als klasleerkracht, waarvan 25 jaar op de wijkschool Eltenbos, ben ik nu de zorgleerkracht van de kleuterschool.

Mijn grootste passie (na mijn werk uiteraard) is muziek. Ik speel  euphonium in verschillende orkesten.  Ik ga graag op reis, ook zwemmen en met de racefiets rondtoeren vind ik heerlijk!

Marleen Hamblok

Marleen Hamblok

Juf klas C2

Ik wil dat de kleuters ervaren dat ze welkom zijn. Dat ze zich goed voelen, dat ik bekommerd ben om hen en dat ze zeker zichzelf mogen zijn in een rustige veilige en aangename gezellige klassfeer. Naast mijn opdracht als juf van de instappertjes ben ik ook nog overkoepelende mentor binnen LKB en mag ik stagiairs begeleiden en jonge leerkrachten helpen opvangen. Ik geniet van mijn gezin, familie en mijn kleutertjes!

Liliane Verdonk

Liliane Verdonk

Juf klas C1 & C2

Ik heb een halftijdse opdracht als kleuterjuf bij de 2,5- 3 jarige kleuters.Voor mij is deze leeftijd, na zovele jaren bij de oudste kleuters te hebben gewerkt, een nieuwe uitdaging. Ik kijk er echt naar uit om met hen vele nieuwe dingen te ontdekken en om met hen te spelen en te knuffelen. In juli ben ik make geworden van mijn eerste kleindochtertje Amélie. Echt heerlijk!!! Het  zorgende en koesterende aspect is dus bij beiden heel aanwezig. Ik luister graag naar muziek en vind fietsen leuk en heel ontspannend.

Foto gallerij

Het laatste nieuws van de kleuterschool

Hoe schrijft u uw kind in bij onze school?

Documenten en informatie voor het inschrijven op onze kleuter-/lagere school