Kleuterschool Centrum

Dominique Jansen

Dominique Jansen

Directeur - Kleuterschool

In mijn vrije tijd speel ik recreatief tennis en een beetje gitaar. Mijn fiets is mijn vaste werkmakker.
Ik kan genieten van de spontane reacties en grappige uitspraken van kleuters.

Welkom op onze kleuterschool

Het voornaamste doel dat mijn teamleden en ik voor ogen hebben, is dat alle kleuters zich zo snel mogelijk thuis voelen op onze school en zich vanuit een persoonlijk welbevinden ontwikkelen tot leergierige kinderen met respect voor elkaar en de volwassenen die hen begeleiden. ‘Hartelijk’ en ‘zorgzaam’ zijn de sleutelwoorden op onze vlag die de lading moet dekken.

De klassen van 2018 – 2019

Onze leerkrachten

Ann Geukens

Ann Geukens

Juf klas C1

Ik hou van wandelen, bioscoopbezoek, theatervoorstellingen en zeker niet te vergeten: een terrasje doen op een zonnige dag. De 2,5- 3 jarige kleuters zijn altijd een hele uitdaging. Op korte tijd zie je ze groeien. Samen spelen, samen genieten en samen knuffelen vind ik altijd leuk.

Liliane Verdonk

Liliane Verdonk

Juf klas C1 & C2

Ik heb een halftijdse opdracht als kleuterjuf bij de 2,5- 3 jarige kleuters.Voor mij is deze leeftijd, na zovele jaren bij de oudste kleuters te hebben gewerkt, een nieuwe uitdaging. Ik kijk er echt naar uit om met hen vele nieuwe dingen te ontdekken en om met hen te spelen en te knuffelen. In juli ben ik make geworden van mijn eerste kleindochtertje Amélie. Echt heerlijk!!! Het  zorgende en koesterende aspect is dus bij beiden heel aanwezig. Ik luister graag naar muziek en vind fietsen leuk en heel ontspannend.

Nathalie Jacobs

Nathalie Jacobs

Juf E3 & C3

Ik ben Nathalie Jacobs, ben getrouwd en heb 2 kindjes, Mathieu en Louise.
 In 2006 ben ik afgestudeerd als kleuterleidster. 
Tijdens mijn loopbaan, heb ik ook enkele jaren gewerkt in een kinderdagverblijf.
 Voor mij is het belangrijk dat de kleuters zich thuis voelen in de klas. Dat er een veilige en gezellige klassfeer is. De nieuwsgierigheid en eerlijkheid van de kinderen maakt werken in de kleuterklas heel afwisselend en boeiend.

Kim Hermans

Kim Hermans

Juf klas C3

In mijn vrije tijd hou ik wel van een experimentje in de keuken. Naast koken ga ik graag even zitten voor een spannend boek. Samen met mijn gezin verken ik ook graag een mooie stad en daar mag een museum bezoekje zeker niet ontbreken. Dat brengt me bij mijn laatste passie, tekenen en schilderen. Met mijn boekje in een hoekje, met een pen en papier beleef ik het grootste plezier!

Claire Van Hout

Claire Van Hout

Juf klas C3

Ik ben ambulante leerkracht in klas C3. Omdat één van mijn interesses de natuur is, mag ik daarnaast op onze school werken rond Milieu Op School.

Sabine Daems

Sabine Daems

Juf klas C6

Ik wil de kleuters elke dag opnieuw een fijne en gezellige dag bezorgen zodat ze zich goed voelen en graag naar school komen. Daarom vind ik een rustige, veilige en gezellige klassfeer dan ook heel belangrijk. 
Ik geniet ervan om te zien hoe de kleuters soms op korte tijd grote sprongen voorwaarts kunnen maken.

Liesbeth Michiels

Liesbeth Michiels

Zorgleerkracht kleuterschool

Sinds september 1989 actief als kleuterleidster, vooral bij de oudste kleuters, na een carrière van 28 jaar als klasleerkracht, waarvan 25 jaar op de wijkschool Eltenbos, ben ik nu de zorgleerkracht van de kleuterschool.

Mijn grootste passie (na mijn werk uiteraard) is muziek. Ik speel  euphonium in verschillende orkesten.  Ik ga graag op reis, ook zwemmen en met de racefiets rondtoeren vind ik heerlijk!

Heidi Feyen

Heidi Feyen

Logopediste LKB

Ik probeer om de taal (woordenschat en zinsbouw) van de kinderen uit te breiden zodat ze op school nog beter kunnen volgen.

Thuis zorg ik graag voor mijn man en kinderen en probeer om hun sportwedstrijden (volleybal) zoveel mogelijk te volgen.

Marleen Hamblok

Marleen Hamblok

Juf klas C2

Ik wil dat de kleuters ervaren dat ze welkom zijn. Dat ze zich goed voelen, dat ik bekommerd ben om hen en dat ze zeker zichzelf mogen zijn in een rustige veilige en aangename gezellige klassfeer. Naast mijn opdracht als juf van de instappertjes ben ik ook nog overkoepelende mentor binnen LKB en mag ik stagiairs begeleiden en jonge leerkrachten helpen opvangen. Ik geniet van mijn gezin, familie en mijn kleutertjes!

Nadine Weckx

Nadine Weckx

Juf klas C4

Mijn hobby’s zijn koken en lekker eten. Ik ben getrouwd met Stefan en heb 3 volwassen kinderen, waarvan alleen de jongste nog thuis woont.

Foto gallerij

Het laatste nieuws van de kleuterschool

Hoe schrijft u uw kind in bij onze school?

Documenten en informatie voor het inschrijven op onze kleuter-/lagere school