Kleuterschool Eltenbos

Dominique Jansen

Dominique Jansen

Directeur - Kleuterschool

In mijn vrije tijd speel ik recreatief tennis en een beetje gitaar. Mijn fiets is mijn vaste werkmakker.
Ik kan genieten van de spontane reacties en grappige uitspraken van kleuters.

Welkom op onze wijkschool

Het voornaamste doel dat mijn teamleden en ik voor ogen hebben, is dat alle kleuters zich zo snel mogelijk thuis voelen op onze school en zich vanuit een persoonlijk welbevinden ontwikkelen tot leergierige kinderen met respect voor elkaar en de volwassenen die hen begeleiden. ‘Hartelijk’ en ‘zorgzaam’ zijn de sleutelwoorden op onze vlag die de lading moet dekken.

De klassen van 2019 – 2020

Onze leerkrachten

Linda Vanden Berk

Linda Vanden Berk

Juf klas E1

In 1962 ben ik geboren in Lommel en sinds 1982 werkzaam als kleuterleidster in de Lommelse scholen. Mijn hobby’s zijn fietsen, wandelen en mijn hond verzorgen. Kinderen zien opgroeien in de klas en dat ik daarbij een steentje kan bijdragen vind ik superleuk en boeiend.

Kristel van Hout

Kristel van Hout

Juf klas E2 & E3

Door te werken als kleuterjuf bij de oudere kleuters kan ik helemaal mijn hartje ophalen. 
Ik hou van spontaan en open zijn en wie kan dat beter zijn dan kinderen. Ik hou van muziek luisteren, een festivalletje of een optreden, van een terrasje of eens iets gaan drinken… Ik ben zelf mama van 3 kinderen Lukas, Dries en Julie waardoor het grootste deel van onze tijd samen aan hun hobby’s wordt gespendeerd.

An Vandervee

An Vandervee

Juf klas E2

Sinds september 1985 sta ik voor de klas. In mijn vrije tijd fiets en zwem ik graag. Ik ben gehuwd en mama van 3 volwassen kinderen.

Mieke Bleys

Mieke Bleys

Juf klas E3

Samen fietsen, wandelen en een picknick in de bossen zijn dingen waar ik extra van kan genieten. Ik ben getrouwd met Gunther en ben mama van Lowie (°2014) en Lena (°2016)

Liesbeth Michiels

Liesbeth Michiels

Zorgleerkracht kleuterschool

Sinds september 1989 actief als kleuterleidster, vooral bij de oudste kleuters, na een carrière van 28 jaar als klasleerkracht, waarvan 25 jaar op de wijkschool Eltenbos, ben ik nu de zorgleerkracht van de kleuterschool.

Mijn grootste passie (na mijn werk uiteraard) is muziek. Ik speel  euphonium in verschillende orkesten.  Ik ga graag op reis, ook zwemmen en met de racefiets rondtoeren vind ik heerlijk!

Chantal Hoekx

Chantal Hoekx

Leerkracht LO

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Allemaal doen we graag aan sport daarom geef ik sinds 2007 bewegingsopvoeding. Ik geniet ervan als de kinderen tot het uiterste gaan en bezweet en voldaan weer naar hun klas gaan.

Zet je sportschoenen maar klaar want we gaan er weer invliegen (het zwiertouw is mijn favoriet). Lopen, springen, klimmen, en nog zoveel meer. Onze sportkriebels worden uitgedaagd!

Heidi Feyen

Heidi Feyen

Logopediste LKB

Ik probeer om de taal (woordenschat en zinsbouw) van de kinderen uit te breiden zodat ze op school nog beter kunnen volgen.

Thuis zorg ik graag voor mijn man en kinderen en probeer om hun sportwedstrijden (volleybal) zoveel mogelijk te volgen.

Foto gallerij

Het laatste nieuws van kleuterschool Eltenbos

Hoe schrijft u uw kind in bij onze school?

Documenten en informatie voor het inschrijven op onze kleuter-/lagere school