C3
C3 – Juf Kim & Nathalie

De klas stelt zich voor…

Als je bij mij in de klas een vliegje zou zijn, dan zou je veel ontdekkers, danseressen, kunstschilders, verhalen vertellers, uitvinders, acteurs, zangers, professors en nog zoveel meer… te zien krijgen. Alle kinderen krijgen de kans om hun talenten te laten zien.

Kim Hermans

Kim Hermans

Juf klas C3

In mijn vrije tijd hou ik wel van een experimentje in de keuken. Naast koken ga ik graag even zitten voor een spannend boek. Samen met mijn gezin verken ik ook graag een mooie stad en daar mag een museum bezoekje zeker niet ontbreken. Dat brengt me bij mijn laatste passie, tekenen en schilderen. Met mijn boekje in een hoekje, met een pen en papier beleef ik het grootste plezier!

Nathalie Jacobs

Nathalie Jacobs

Juf C3

Ik ben Nathalie Jacobs, ben getrouwd en heb 2 kindjes, Mathieu en Louise. In 2006 ben ik afgestudeerd als kleuterleidster. Tijdens mijn loopbaan, heb ik ook enkele jaren gewerkt in een kinderdagverblijf. Voor mij is het belangrijk dat de kleuters zich thuis voelen in de klas. Dat er een veilige en gezellige klassfeer is. De nieuwsgierigheid en eerlijkheid van de kinderen maakt werken in de kleuterklas heel afwisselend en boeiend.

Het laatste nieuws van de kleuterschool