Profiles
Ine Fonteyn

Ine Fonteyn

Ik ben Ine Fonteyn. Mama van 2 schatten van kinderen, Luna en Louis. Jaren geleden ben ik gestart als vrijwilligster op de Speling. Al snel voelde ik me helemaal thuis in onze warme school en heb ik de beslissing genomen om me om te scholen. In juni 2021 ben ik afgestudeerd als kinderbegeleidster. Nu ben ik de kinderverzorgster in de centrumschool en de Eltenbos. Elke dag sta ik met veel plezier bij de kinderen. Ik hecht veel belang aan hun welbevinden en hoop zo mee te dragen aan een aangename schooldag. ’s Morgens en ’s avonds doe ik met veel liefde de opvang van de kleuters en lagere school. Ik probeer van elke dag opvang een plezier te maken, met veel knutselen, buitenspelen, samenspelen, huiswerk maken,… In mijn vrije tijd ga ik graag naar zee met mijn gezin.

Profiles
Carola Geerts

Carola Geerts

Ik ben Carola Geerts, gehuwd en mama van drie tienerjongens. Ik ben geboren en getogen in Lommel. In 2016 ben ik opnieuw gaan studeren om dan twee jaar later als ‘zij-instromer’ in het onderwijs te starten. De afgelopen jaren was ik juf in het eerste leerjaar. Dit schooljaar ben ik met veel energie en enthousiasme een nieuwe uitdaging aangegaan als zorgcoördinator van zowel de kleuter- als de lagere school. In de weekends breng ik veel tijd door met mijn gezin. Je vindt me regelmatig langs het voetbalveld of bij een wielerwedstrijd. Tijdens de andere vrije momentjes vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

Profiles
Lotte Brans

Lotte Brans

De grappige, enthousiaste en eerlijke uitspraken van de kleuters maken elke dag de moeite waard.
 Ook kan ik genieten van lekker eten en het maken van uitstapjes.

Profiles
Sabine Daems

Sabine Daems

Ik ben Sabine Daems en in 2014 ben ik afgestudeerd als kleuterjuf. Tijdens mijn eerste jaren als juf heb ik op verschillende scholen en bij verschillende leeftijden gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaringen kunnen opdoen en nog veel kunnen leren. Nu sta ik sinds enkele jaren bij de oudste kleuters in het centrum. Ik wil de kleuters elke dag opnieuw een fijne en gezellige dag bezorgen zodat ze zich goed voelen en graag naar school komen. Daarom vind ik een rustige, veilige en gezellige klassfeer dan ook heel belangrijk. Ik geniet ervan om te zien hoe de kleuters soms op korte tijd grote sprongen voorwaarts kunnen maken. Daarnaast hou ik van hun enthousiasme en hun grappige en eerlijke uitspraken. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn hond, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en lees ik veel.

Profiles
Nathalie Jacobs

Nathalie Jacobs

Ik ben Nathalie Jacobs, ben getrouwd en heb 2 kindjes, Mathieu en Louise. In 2006 ben ik afgestudeerd als kleuterleidster. Tijdens mijn loopbaan, heb ik ook enkele jaren gewerkt in een kinderdagverblijf. Voor mij is het belangrijk dat de kleuters zich thuis voelen in de klas. Dat er een veilige en gezellige klassfeer is. De nieuwsgierigheid en eerlijkheid van de kinderen maakt werken in de kleuterklas heel afwisselend en boeiend.

Profiles
Chantal Hoekx

Chantal Hoekx

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Allemaal doen we graag aan sport daarom geef ik sinds 2007 bewegingsopvoeding. Ik geniet ervan als de kinderen tot het uiterste gaan en bezweet en voldaan weer naar hun klas gaan.

Zet je sportschoenen maar klaar want we gaan er weer invliegen (het zwiertouw is mijn favoriet). Lopen, springen, klimmen, en nog zoveel meer. Onze sportkriebels worden uitgedaagd!

Profiles
Ann Vanden Bossche

Ann Vanden Bossche

Mijn naam is Ann Vanden Bossche, ik ben mama van twee grote kinderen: Wouter (°2005) en Fien (°2008). In 1995 ben ik afgestudeerd als kleuterjuf, waarna ik gewerkt heb bij verschillende leeftijden van kleuters en ook als zorgleerkracht. Verder heb ik nog bijgestudeerd voor en gewerkt als leerkracht in het buitengewoon onderwijs en als muziekdocent bij baby’s, peuters en kleuters. Ook heb ik me verdiept in de begeleiding van kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Ik hou ervan een warme sfeer van verbondenheid te creëren in de klasgroep, waarin elke kleuter erbij hoort en mag groeien volgens zijn eigen tempo, in respect voor elkaar. Ik werk hierbij graag samen met de ouders. Aangezien ik erg van muziek hou en ook al eens een kleuterliedje schrijf, wordt er veel gezongen in de klas! In mijn vrije tijd ben ik naast de zorg voor mijn kinderen graag bezig met zaaien en planten, kruiden en geuren, wol-creaties en beeldhouwen. Maar dat is meestal voor in de vakanties…

Profiles
Kim Hermans

Kim Hermans

In mijn vrije tijd hou ik wel van een experimentje in de keuken. Naast koken ga ik graag even zitten voor een spannend boek. Samen met mijn gezin verken ik ook graag een mooie stad en daar mag een museum bezoekje zeker niet ontbreken. Dat brengt me bij mijn laatste passie, tekenen en schilderen. Met mijn boekje in een hoekje, met een pen en papier beleef ik het grootste plezier!

Profiles
Marleen Hamblok

Marleen Hamblok

Ik wil dat de kleuters ervaren dat ze welkom zijn. Dat ze zich goed voelen, dat ik bekommerd ben om hen en dat ze zeker zichzelf mogen zijn in een rustige veilige en aangename gezellige klassfeer. Naast mijn opdracht als juf van de instappertjes ben ik ook nog overkoepelende mentor binnen LKB en mag ik stagiairs begeleiden en jonge leerkrachten helpen opvangen. Ik geniet van mijn gezin, familie en mijn kleutertjes!

  • 1
  • 2