Profiles
Carola Geerts

Carola Geerts

Ik ben Carola Geerts, gehuwd en mama van drie tienerjongens. Ik ben geboren en getogen in Lommel. In 2016 ben ik opnieuw gaan studeren om dan twee jaar later als ‘zij-instromer’ in het onderwijs te starten. De afgelopen jaren was ik juf in het eerste leerjaar. Dit schooljaar ben ik met veel energie en enthousiasme een nieuwe uitdaging aangegaan als zorgcoördinator van zowel de kleuter- als de lagere school. In de weekends breng ik veel tijd door met mijn gezin. Je vindt me regelmatig langs het voetbalveld of bij een wielerwedstrijd. Tijdens de andere vrije momentjes vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

Profiles
Liesbeth Michiels

Liesbeth Michiels

Sinds september 1989 actief als kleuterleidster, vooral bij de oudste kleuters, na een carrière van 28 jaar als klasleerkracht, waarvan 25 jaar op de wijkschool Eltenbos, ben ik nu de zorgleerkracht van de kleuterschool.

Mijn grootste passie (na mijn werk uiteraard) is muziek. Ik speel  euphonium in verschillende orkesten.  Ik ga graag op reis, ook zwemmen en met de racefiets rondtoeren vind ik heerlijk!

Profiles
Kim Hermans

Kim Hermans

In mijn vrije tijd hou ik wel van een experimentje in de keuken. Naast koken ga ik graag even zitten voor een spannend boek. Samen met mijn gezin verken ik ook graag een mooie stad en daar mag een museum bezoekje zeker niet ontbreken. Dat brengt me bij mijn laatste passie, tekenen en schilderen. Met mijn boekje in een hoekje, met een pen en papier beleef ik het grootste plezier!

Profiles
Mieke Bleys

Mieke Bleys

Samen fietsen, wandelen en een picknick in de bossen zijn dingen waar ik extra van kan genieten. Ik ben getrouwd met Gunther en ben mama van Lowie (°2014) en Lena (°2016)

Profiles
An Vandervee

An Vandervee

Sinds september 1985 sta ik voor de klas. In mijn vrije tijd fiets en zwem ik graag. Ik ben gehuwd en mama van 3 volwassen kinderen.

Profiles
Kristel van Hout

Kristel van Hout

Door te werken als kleuterjuf bij de jongste kleuters van onze school kan ik helemaal mijn hartje ophalen. Ik hou van de spontaniteit van de kinderen en het onbezonnen omgaan met de wereld rondom zich. Ik hou zelf van babbelen, een festivalletje of een optreden, van een terrasje of iets gaan drinken en ook sportief sla ik graag een balletje op een padelplein. Ik ben zelf mama van 3 kinderen Lukas, Dries en Julie waardoor het grootste deel van onze tijd samen aan hun hobby’s wordt gespendeerd. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie kinderen aan de slag te gaan.