Wereld-dieren-dag

Met “wereld-dieren-dag” kregen onze kleuters veel bezoek van ouders en hun huisdieren.

Werelddierendag is een geweldige gelegenheid om kinderen te leren over de verzorging en behandeling van dieren. Een bezoek van huisdieren aan de klas is dan ook een leuke en interactieve manier om kennis te maken met dieren. Onze kleuters kunnen de huisdieren van dichtbij zien en aanraken, en ze kunnen leren over de behoeften van dieren, zoals voedsel, water, beweging en liefde.

De kinderen mochten de dieren aaien of knuffelen. Er werd uitgelegd wat het dier eet en drinkt. De dieren werden mee naar buiten genomen voor een wandeling. Het bezoek van de huisdieren aan de klas is een leerzame en leuke ervaring. Het helpt kinderen om meer te leren over dieren en hoe ze ze moeten verzorgen.

We zorgden er steeds voor dat de dieren zich comfortabel voelden in de klas.