C1
C1 – Juf Ann & Liliane

De klas stelt zich voor…

De eerste keer naar de klas komen is best spannend, maar alle kleuters en de juffen zullen proberen ervoor te zorgen dat je je snel thuis voelt in de klas. Samen met Jules en verschillende speelhoekjes. Dus…kom maar snel.

Ann Geukens

Ann Geukens

Juf klas C1

Ik hou van wandelen, bioscoopbezoek, theatervoorstellingen en zeker niet te vergeten: een terrasje doen op een zonnige dag. De 2,5- 3 jarige kleuters zijn altijd een hele uitdaging. Op korte tijd zie je ze groeien. Samen spelen, samen genieten en samen knuffelen vind ik altijd leuk.

Liliane Verdonk

Liliane Verdonk

Juf klas C1 & C2

Ik heb een halftijdse opdracht als kleuterjuf bij de 2,5- 3 jarige kleuters.Voor mij is deze leeftijd, na zovele jaren bij de oudste kleuters te hebben gewerkt, een nieuwe uitdaging. Ik kijk er echt naar uit om met hen vele nieuwe dingen te ontdekken en om met hen te spelen en te knuffelen. In juli ben ik make geworden van mijn eerste kleindochtertje Amélie. Echt heerlijk!!! Het  zorgende en koesterende aspect is dus bij beiden heel aanwezig. Ik luister graag naar muziek en vind fietsen leuk en heel ontspannend.

Het laatste nieuws van de kleuterschool