4B
4B – Juf Inne & Dorien

De klas stelt zich voor…

In het vierde leerjaar leren we tellen en oefeningen maken tot 100 000. We leren handig rekenen en we breiden onze kommagetallen uit tot drie getallen na de komma. Voor taal spitsen we ons vooral toe op de werkwoorden in de tegenwoordige tijd en ook de open en gesloten lettergrepen.

We leren werken in groepjes tijdens projectwerk. Ook gaan we aan de slag tijdens hoekenwerk en krijgen we wekelijks een nieuw contract. Plannen is dus de boodschap.
In het vierde leerjaar gaan we ook regelmatig op uitstap met de fiets. Een fiets die in orde is en een goede kennis van de verkeersregels zijn dus erg belangrijk!

Dit zijn slechts enkele nieuwigheden, maar we leren natuurlijk nog véél véél meer ! 🙂

Inne Colson

Inne Colson

Juf klas 4B

Halftijds op woensdag (om de 14 dagen), donderdag, vrijdag. Tijdens mijn vrije tijd doe ik allerlei activiteiten met mijn gezin zoals naar de film gaan, fietsen, gaan wandelen, … Verder spreek ik graag af met vriendinnen voor een terrasje 😉 In de klas vind ik het erg fijn om creatief bezig te zijn met de kinderen.

Dorien Vandenberk

Dorien Vandenberk

Juf klas 4B

Halftijds op maandag, dinsdag en woensdag om de 14 dagen. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten en in een leuk boek te lezen. Tijdens de vakanties kan ik ook erg genieten van een reisje samen met mijn vriend.

Het laatste nieuws van de lagere school