3B
3B – Juf Inne & Conny

De klas stelt zich voor…

In het derde leerjaar leren we dit jaar weer heel veel nieuwe dingen.

Bij rekenen gaan we leren cijferen, tellen tot 1000, kloklezen tot op 1 minuut, breuken nemen van een getal, de omtrek van een vierkant en een rechthoek leren berekenen en nog veel meer.
Bij taal en spelling gaan we leren over het zelfstandig naamwoord, het bijvoeglijk naamwoord, de werkwoorden, de lidwoorden, over het communicatieschema, verdubbelen en verenkelen van woorden en we breiden de ei/ij woorden verder uit en ook de au/ou woorden.

Bij W.O. gaan we vele uitstapjes doen in Lommel. We leren ook wat het klasboek, klasdagboek en talent in de kijker is en wat je allemaal kan doen met de talentenarchipel.

Inne Colson

Inne Colson

Juf klas 3B

Halftijds op woensdag (om de 14 dagen), donderdag, vrijdag. Tijdens mijn vrije tijd doe ik allerlei activiteiten met mijn gezin zoals naar de film gaan, fietsen, gaan wandelen, … Verder spreek ik graag af met vriendinnen voor een terrasje 😉 In de klas vind ik het erg fijn om creatief bezig te zijn met de kinderen.

Conny Moelans

Conny Moelans

Juf klas 3B

Ik ben leerkracht op maandag, dinsdag en woensdag (om de 14 dagen). In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling, lees ik een ontspannend boek of haak ik knuffels en allerlei andere dingen. Gezellig iets gaan eten of drinken, daar ben ik altijd voor te vinden.

Het laatste nieuws van de lagere school